06-48757171 contact@vabyinge.nl

Mensgericht, gedreven, positief, leergierig, oplossingsgericht, creatief, hands-on en humor

Mijn missie is andere ondernemers weer met plezier & passie te laten ondernemen door ze te ontzorgen.

Ik geloof erin dat je als ondernemer én mens mooier en meer succesvol wordt, als je je kunt bezighouden met datgeen je het liefste doet en goed in bent. Door mijn sterke kanten en kwaliteiten in te kunnen zetten en door te doen waar ik blij van word, haal ik de beste versie van mijzelf naar boven. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat als je ieder vanuit je eigen expertise kunt (samen)werken, je elkaar dan juist zult aanvullen en versterken. Dit alles op basis van wederzijds vertrouwen, respect, open- en eerlijkheid.

Ook vind ik het heel belangrijk om kwaliteit te leveren en resultaten te behalen. Mijn doel is daarom dat we beiden als ondernemer kunnen blijven groeien en ontwikkelen, en elkaar juist daarbij te kunnen helpen. Ik krijg veel energie van het bijdragen aan de groei van jouw bedrijf, evenement of project.

Ik laat jou weer met Plezier & Passie ondernemen!

Mijn achtergrond

Na het afronden van mijn havo ben ik Grafische Vormgeving gaan studeren in Utrecht. Dit was iets wat ik altijd al wilde gaan doen. Maar zo impulsief als ik toen was, heb ik na 3 jaar besloten vroegtijdig te stoppen. Ik zag mezelf toen niet 8 uur per dag achter de computer zitten 😉

Afijn…gelukkig ben ik inmiddels iets minder impulsief geworden en heeft het waarschijnlijk gewoon zo moeten zijn. Na verschillende soorten functies in diverse branches bleek toch dat mijn kwaliteit en interesse voor sales en later ook marketing het grootst was.

Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring in sales en marketing ondersteunende en coördinerende rollen, was ik dan ook vaak de zogenoemde ‘spin in t web’. Ik heb deze rol bij verschillende grote B2B organisaties vervuld.

Ik durf te zeggen dat ik inmiddels expert ben in organiseren en coördineren en dat ik vooral een verbinder ben. Ik werk graag met mensen en breng mensen samen. Hierdoor is het opbouwen en onderhouden van relaties iets wat mij gemakkelijk afgaat en wat ik heel graag doe. Daarnaast zijn zowel het uitwerken, plannen en coördineren als het zetten van de puntjes op de i op mijn lijf geschreven. Ik werk graag samen met mensen die gelijkgestemd, eerlijk en open zijn en mij ook doen laten groeien.

In 2020 heb ik besloten om het roer om te gooien en een nieuwe stap te zetten. Dat is het moment dat ik mijn eigen bedrijf, VAbyInge; online ondernemers ondersteuning, ben gestart. Nu kan ik doen wat ik het liefst doe en waar ik goed in ben: organiseren, creëren en samenwerken.

Toen ik voor het eerst hoorde over het vak Virtual Assistant (VA) had ik daar nog nooit eerder wat over gehoord en ben ik mij daar meer en meer in gaan verdiepen. Op dat moment vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Dit vak is echt op mijn lijf geschreven! Zo enthousiast en leergierig als ik ben, ben ik toen direct gestart met de opleiding bij VA school. Daar heb ik alle kneepjes van het ondernemerschap geleerd, met veel verschillende online tools gewerkt en mezelf verder ontwikkeld. Deze opleiding heb ik inmiddels succesvol afgerond, en daarmee kan ik nu ook andere ondernemers als vakkundig VA helpen en ondersteunen. Mijn persoonlijke ontwikkeling blijft altijd hoog in het vaandel staan, dus ik zal mijn kennis en ervaring dan ook blijven bijspijkeren.

In 2023 heb ik daarom ook de opleiding tot Webassistant via Weblish gevolgd en afgerond. Hiermee weet ik nog beter een brug te slaan tussen webtechniek, online marketing en office skills met als doel: nog vakkundiger jou te kunnen ondersteunen!

 

Certificaat VA School
Certificaat voor Webassistant

“ Great things never came from comfort zones ”

Nu echt iets over mij_Inge Schiks

Nu echt iets over Mij!

Ik ben Inge Schiks, geboren Utrechtse, en moeder van een zoon, Robin (2010). Rond mijn 20e jaar ben ik verhuisd naar Den Haag en heb daar mijn eerste eigen huis gekocht. Nu ruim 20 jaar verder woon ik heerlijk vlakbij het strand van Kijkduin met uitzicht op de duinen :))

Ik vind het erg belangrijk om plezier te hebben in de dingen die ik doe. Ik kan intens genieten van muziek, lekker dansen en hou vooral van gezelligheid. Ik ben dan ook vaak bij concerten of festivals te vinden. Ik omring mij graag met familie en vrienden maar kan soms een beetje ‘me-time’ ook erg waarderen. Ik word blij van een wijntje op een terras, genieten van het zonnetje, wandelen in de natuur of uitwaaien op het strand. Ook klim ik geregeld op de mountainbike of trek mijn hardloopschoenen aan. Ik ben een echte levensgenieter! Ook zakelijk is voor mij doen wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg essentieel. Dat is voor mij echt (werk)geluk.