06-48757171 contact@vabyinge.nl

Waarom jij een VA nodig hebt?

Z

Jij wilt productiever zijn

Z

Jij wilt meer tijd besteden aan je passie

Z

Jij wilt je op meer winstgevendheid focussen

Z

Jij bent die steeds terugkomende taken zat

Z

Jouw agenda loopt over

Z

Je bedrijf is aan het groeien

Z

Je beseft dat anderen dat misschien wel beter kunnen

” Teamwork makes the dream work “

Wat levert onze samenwerking jou op?

Geen ellenlange briefings over en weer of dagelijks telefonisch contact nodig. Jouw knelpunten, behoeften en wensen worden gemakkelijk en snel vertaald naar concrete actiepunten en activiteiten.

 

Hoe fijn zou het zijn als jij niks meer zou vergeten en allerlei tijdrovende zaken voor jou geregeld worden? Jij kunt je dan met een gerust hart bezighouden met die dingen die jij leuk vindt binnen jouw bedrijf en waar jij goed in bent; weer met plezier & passie ondernemen!

 

Een positieve instelling zorgt voor het zien van kansen en mogelijkheden. Ik laat me niet zomaar uit het veld slaan en samen komen we tot oplossingen.

 

Ik spring gemakkelijk bij wanneer jouw klant, project of leverancier daar om vraagt. Zo zal elke veranderlijke of ad-hocsituatie worden opgevangen zonder dat jij onnodig tijd en geld verliest.

 

We zijn beiden zelfstandig ondernemers en daarom is jouw missie ook mijn missie. Door jou te ondersteunen en te helpen bij wat nodig is, zorgt dat jouw bedrijf verder kan groeien en jij meer tijd en energie overhoudt om je juist daarop te kunnen blijven focussen. Geen energieverlies meer!

 

Ik kan jou ondersteunen vanaf elke locatie, wanneer jij mij nodig hebt. Lekker flexibel dus! Ook werk ik zelfstandig, ik heb weinig aansturing nodig.

 

” Waarom moeilijk doen als het samen kan ” – Loesje

Wat kenmerkt mij?

Ik ben organisatorisch sterk. Ik word blij van regelen en plannen en houd daarbij het overzicht met oog voor details. Ik werk planmatig en gestructureerd. Ook ben ik creatief en heb ik een sterk visueel inzicht. Dit zorgt ervoor dat ik mensen als een magneet kan aantrekken door mijn visuele vormgeving. Ik weet content extra waarde te geven door deze visueel aantrekkelijk te maken. Dit is echt mijn ding en hier kan ik volledig mijn ei in kwijt.

Daarnaast heb ik een sterk inlevingsvermogen en kan ik mij gemakkelijk verplaatsen in mijn opdrachtgever. Ik vertaal de behoefte en wensen naar concrete actiepunten en activiteiten. Door mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel vind ik het heel belangrijk dat afspraken worden nagekomen en altijd kwaliteit wordt geleverd. Mijn perfectionistische kant wil er nog wel eens voor zorgen dat ik daarin door kan slaan…..soms is ‘goed’ ook gewoon goed genoeg en daar moet ik mijzelf dan wel eens aan herinneren. Door mijn oplossingsgerichtheid kijk ik altijd het liefst naar wat ‘wel’ kan om zo oplossingen te bedenken die misschien niet altijd direct voor de hand liggend zijn.

Last but not least….ik ben enorm mensgericht! Ik vind het heerlijk om met mensen samen te werken, te sparren en een gezamenlijk doel voor ogen te hebben. Ieder draagt vanuit zijn eigen expertise bij aan het behalen van beoogde resultaten.